sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ante up

On jännä miten toisia blogeja lukemalla törmää ajatuksiin jotka osuvat niin hyvin. Kopioin otsikon joka tarkoittaa:

originally used in games of risk such as poker meaning to increase the risk or raise the stakes of the game. More commonly used now as a challenge to person, replaceable with "step up"

Ihan oikeasti, nyt olisi jo aika. Bradi on 1,5v ja roni täyttää 3. Nyt olisi aika ottaa riskiä ja nostaa panoksia. Pelkään niin paljon epäonnistumista etten uskalla edetä. Passailen, keksin tekosyitä ja lähden mielummin lenkille kuin kentälle. Ronin kanssa nousimme suosta vähän kantavammalle maalle, nyt rohkeus loppui eikä enää haluakaan kiivetä kalliolle asti. Laiskottelemme hetteen vieressä. 

Bradin kanssa emme ole sukeltaneet, no emme tietenkään kun en uskalla juuri mitään sen kanssa tehdä. Pojalla on motivaatiota, saan pidettyä sen hyvässä mielentilassa ja olisi kaikki ainekset. Paitsi kun ohjaaja. Nyt lupaan, alamme tekemään töitä, kokoan itseni ja alamme nousemaan kohti tummana häämöttävää vuorta. Ei sieltä joka virheestä pyöritä takaisin suon silmään. 

Jotta oppii, on otettava myös virheaskeleita. Jotta tietää missä menee raja, on rajasta käytävä yli. 

1 kommentti:

  1. koirankoulutuksesta et selviä ilman pettymyksiä ja epäonnistumisia- se on ainut fakta jonka voi luvata:)
    Taas jos koskaan ei koe onnistumisen tunnetta ja osaamisen tunnetta on aika siirtyä peilin eteen ja miettiä että miksi nostaa rimaa suoraan sille tasolle, että ekakerralla yli.. kyllä se aina putoaa välillä ja on mietittävä vain mitä on tehtävä jotta seuraavalla kerralla pääsee yli.. tai edes lähelle ylitystä.
    Arpomaan jäämällä ei ainakaan pääse edes yrittämään..
    Polku on täynnä kiviä.. ja risuja.. aikansa lakaistuaan ja nypittyään edes pieni pätkä on puhdasta aluetta:)

    VastaaPoista