lauantai 7. joulukuuta 2013

Nyt on pää auki

Tänään oli kassin agi-kisat. Roni pysyi hyvin käsissä, ei ollut viime aikojen kaahotusta havaittavissa.

Eka agi-radalta 15 virhepistettä. Kepeiltä kaksi kieltoa, tuo avokulma on hankala jos yhtään hätäilen, pitäisi malttaa antaa itsenäisesti hakea. Myöhästyin persjätöltä ja peitin näkyvyyden keinulle joten roni meni ylösmenokontaktilta virheen, tuli sivusta. Muuten ohjaus pysyi kasassa ja siltä osin olen tyytyväinen rataan. Rata oli perus ykkösten rata, ei mitään hankalaa mutta ohjata pitäisi.

Toinen agirata oli samaa tyyliä, jouheva ykkösten rata. Se menikin sitten melko putkeen, ihan ei ohjaus pysynyt niin hyvin kasassa kun voisi. Roni kävi kyljelläänkin yhdessä kaarteessa. Ja sieltä saimme nollatilin auki. Viimeisellä 3 esteellä tuntui että polvet pettää alta mutta sain pidettyä paketin kasassa. Aika oli hyvä, radan jälkeen sanoin että jos joku tulee lujempaa niin tulee kyllä todella lujaa. No Kaplashan sieltä vielä tuli ohi minimaalisilla kontaktipysäytyksillä. No lujaa ne tuli muutenkin eikä meilläkään mitään pysähdyksiä ole. Pirun nopee malikka. Mutta selkeästi meidän vauhti riittää ylempiinkin luokkiin. Eli ei vain nolla vaan nolla hyvällä ajalla.


Viimeiselle hypärille oli jo hankaluuksia saada oikeaa draivia päälle, kaikki jotenkin valui ulos edelliselle radalle. Sain kuitenkin paketin taas joten kuten kasaan. Kepeille oli taas avokulma jota ajattelin vekata suoremmaksi mutta hätäilin ja vedin ronit ohi yhdestä esteestä. Sen jälkeen yhdelle putkelle kielto kun liike pysähtyi. No 10 virhepistetä vielä loppuun ja kerrankin on olo että kannatti herätä aamulla aikaisin.

Nyt voi nauttia ekasta nollasta, se tuntuu tällä hetkellä voitolta. Seuraavat kisat on vasta helmikuussa eli nyt aletaan paketoida homma kunnolla kasaan, ne kontaktit kuntoon ja keppien hakeminen itsenäisemmäksi. Tietenkin muuta tyekniikka treeniä myös.Videotakin on tulossa kunhan kaveri saa sen youtubeen.

3 kommenttia:

  1. Jes, mieletön rundi. Hyvä, te!

    VastaaPoista
  2. Oikein paljon onnea ensimmäisestä nollasta! Niin se treeni tuottaa tulosta ja nollia alkaa sadella!

    VastaaPoista