perjantai 18. tammikuuta 2013

Treenejä ja hierontaa

Keskiviikon agit, halli oli pirun kylmä. Teimme taas sellaista radan pätkää jossa mentiin edestakaisin samoja pätkiä. Tällä kertaa se meni kuitenkin jotenkin loogisesti niin pysyin suurinpiirtein kärryillä. Joku meillä kuitenkin tökki, ohjaukseni oli ehkä vähän vaillinaisia mutta kyllä ronikin vaati tarkkaa ohjausta. Jotenkin olin huonosti keskittynyt ja se näkyi heti radalla. Saimme ihan puhdasta rataa kuitenkin. Kokeilin jopa ohjata täysin hiljaa ja sekin onnistui alkukankeuden jälkeen. Pitää muistaa ainakin välillä ohjata noinkin, auttaa siihen että joudun oikeasti miettimään ohjauksia tarkaksi. Väliajalla vähän keppejä ja lopuksi vähän kontakteja. Ei mitään ihmeellistä niissä, toistoja, varmuutta ja nopeutta lisää.

Torstaina roni kävi ensimmäistä kertaa elämässään hierojalla. Reilun tunnin se hiero, roni oli kiltisti, mitenpä muutenkaan mussukka ois. Vähän oli jumeja, lannerangassa, lapojen välissä, vasemmassa reidessä ja oikeassa etujalassa. Ne tuntuivat lähtevän auki yhdellä kerralla ja meidät toivoteltiin käymään uudestaan kuukauden päästä. Kävimme myös läpi verryttelyitä ja venytyksiä. Se olikin täyslevossa to klo10- pe klo17.30.

Perjantain tokot. Lepo näkyi ja koirassa oli virtaa. Vire oli hyvä, taisteli ihan kunnolla lelusta ja jopa haukkui taas pari kertaa kun ärtsäsin sitä. Tajusin että kalenteriin merkkaamani tokokoe on jo 2 kuukauden päästä. Eikä koira osaa seistä. Tai osaa se seistä ja pysähtyy hyvin mutta liikkuu kun menen kohti. Ei auta takapalkat, ei tuplakäskyt, ei mikään mitä olen nyt yrittänyt. Tiedän että se on tuolla vain yksi naksaus että se toimii, kunhan löytyy se oikea nappi. Pelkkää seuraamistakin teimme takapalkalla, älytön keuliminen on vähentynyt, oikein mukavaa seuraamista vaikka paikka on edelleen edessä. Paikkamakuu toimii muuten täysin mutta tänään vaati kaksoiskäskyn maahan menoon. Sitten aloitimme ruudun ja tunnarin alkeita. :O Ei mun pitänyt jatkaa tokoa enää TK2 jälkeen. No alkeet on nyt aloitettu, roni juoksi iloisesti ruutuun lelulle ja haki omaa kapulaa johon kyllä tuli kivat hampaan jäljet. Täytyypä alkaa paneutumaan noihin jos niitä kerran pitää alkaa treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti