tiistai 18. maaliskuuta 2014

Voi alokas ja kaikkee...

Päivällä töissä vilisi ajatuksia joita pitää saada blogiin. Nyt taas ei tule ensimmäistäkään mut kokeillaan josko jotain saisi irti.

Bradilla taas tassu auki. kotipihalta sai vekin joka mun piti tulla paikkaamaan kotiin kun Minna ei verta kestä nähdä. Ei hirveän pitkä, ehkä 3mm vekki mutta syvä. Mennään taas kotihoidolla tassu teipattuna, eli sairaslomalla taas. Eilen hoidin tassua ja selkeästi kipeää tekee mutta urheasti pikkumies kestää. Operaation jälkeen menin sohvalle, ja pieni mies tuli kainaloon tuhisemaan. Silloin mietin, että eiköhän tuo yhdelle koiralle riittäisi jo. Koira on 1v 2kk vanha ja ollut elämästään jo useamman kuukauden saikulla ja taas. Meidän treenit ei paljon etene, mut ei kai se loputtomiin voi saikkuilla, eihän. Varjopuolensa koirassa, joka menee aina, ihan aina täyttä. Mutta menee se kolmellakin jalalla lujaa ja aina leikki mielessä, vaikka vaihtoehtoisilla leluilla.
Ronin kanssa valmistauduttu kokeeseen, vähän koottu liikkeitä mut pääasiassa keskitytty mielentiloihin. Eli odotettavissa voi olla mitä tahansa, kun ei tekniikkaa hirveästi ole tehty. Mut ykköstulosta lähdetään hakemaan, hyvässä mielentilassa. Jäävissä maahanmeno on vahvempi, seisomista vahvistelen vielä vähän. Tuossa muutamia treenivideoita.
Ilmaisutreenejä olemme tehneet pellolla. Bradikin ehti käydä parit ennen saikkuaan. Sille se on periaatteessa aika helppoa kun se kiikuttaa kaikki tavarat mulle kuitenkin. Ehti se vähän saada jutusta kiinni. Kun ei sillä ole mitään hakupohjia niin vähän erilainen kuin ronin kanssa mennä.

Ronihan hakupohjilla osaa irrota ja rullantuontikin toimii. Sain jo viime viikonloppuna 2 maalimiehen treenejä joissa mukana on jo risteilyn alkeet. Videoitiinkin mutta onnistuin hävittämään videot. Mut sellasta, yritän saada videota ilmaisutreeneistä myöhemmin. Nyt on vain tää yks pätkä, ronin kolmannet ilmaisutreenit, lähes vuoden tauon jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti