sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Erittäin Hyvä (ellei täydellinen) *kuvia lisätty*

Kävimme sitten ronin kanssa näyttelyreissun josta kotiin tuomisena AVO EH1, eli meni yli odotusten. Paljon muuta en reissusta osaa sanoa kuin että jäi kyllä meidän ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Bradit pitää saada käy-luokkaan ennenkuin sen kanssa voi ajatellakaan. Tuomarin arvostelu meni näin:

"3 yrs, I love his suberb temperament. He is well over size. Still needs to develope in body debt. Balanced in angulations, but could to xxxx a bit more, would like a bit stronger bone. He could have longer stride? in moving. Nice tail rainage. Still loose in front. He was friendly expression, but could be more masculine. Very well presented. Moving close behind."

Eli, massaa ja vankempi luusto pitäisi olla. Ei kiitos, roni on juuri sopiva. Ylikokoinen, no ei 56-57cm ole ylikokoinen. Tasapainoiset kulmaukset mutta saisi olla enemmän, tämä on tiedossa. Ja onhan se vähän neitimäinen :) Tuli vain mieleen mitä se olisi bradista sanonut. No, ei mitään ihmeellistä, tulos oli vain parempi kuin odotettiin. 

Vahvistaa käsitystäni että roni on hyvä, erittäin hyvä :)

Näin meilläpäin odotetaan kehää


Nice tail :)


Asettelua, kun ei joku omistaja ole opettanut seisomaan.


3 kommenttia:

 1. Onnittelut näytelmätuloksesta! :) Hyvin handlattu (...ja trimmattu..:P ) ja tulos saavutettu!
  Maahispoppoo onnittelee

  VastaaPoista
 2. onnitelmia näytelmäkokemuksesta, sen taisitte saada mitä lähditte hakemaan- eli tavoite on saavutettu tällä kertaa taas.. portaat vievät siis ylöspäin pikkuhiljaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askelta ylempänä, hitaasti mutta varmasti, kohti päämäärää :)

   Poista