lauantai 22. syyskuuta 2012

Mihin ne hyvät pennut menneet on?

Olen selannut nettiä, etsinyt kasvattajia ja mieleisiä koiria, jalostussuunnitelmia ja koiranettiä, blogeja ja kotisivuja. Onhan noita yhdistelmiä tulossa, mutta sellaista jossa natsaa uros että naaras. Ei ole hirveästi vaihtoehtoja, yksi, ehkä korkeintaan kaksi tällä hetkellä. Odottelen vielä tuleeko tietoon uusia ennenkuin lähden etelänreissulle katsastamaan koiria ja tutustumaan kasvattajiin.

Olen jopa alkanut miettimään muita rotuja. Kaikissa tuntuu olevan omat ongelmansa, ja jos nyt alkaa tutustumaan ihan uuteen rotuun, on tie pitkä. Saku ja mali on vielä pois suljettu, olemme sopineet ettei vielä kun lapset on pieniä. Muissa roduissa tuntuu olevan hankalinta löytää koira josta oikeasti löytyy potkua eikä toimi ainoastaan sohvanlämmittäjänä. Vietikkyys, hermorakenne ja terveys on kuitenkin ne tärkeimmät mitä etsin. Niiden kautta yleensä tulee kaikki koti- ja harrastuskoiralta vaadittava.

Alkaa tuntumaan etten ota mitään koiraa 10 vuoteen, ei vaan löydy sellaista rotua mikä sopii.

Ronin kanssa olimme metsästysretkellä mukana. 2 yötä majoituimme puolijoukkue teltassa. Kaikki meni hienosti, ronilla ja kaverin pointterilla osui leikitkin hyvin yhteen. Roni on kyllä helppo jokapaikan koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti