sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kesäkausi ja aksaa, jee!

Kävimme tänään treenaamassa aksaa ekan kerran omalla kentällä. Toisen kontin lukko oli ruostunut jumiin niin treeni typistyi A - mutkaputki - kepit rallatteluksi, mutta siinähän on ne meidän tärkeimmät treenattavat. Keppejä saimme monesta kulmasta, myös kovasta vauhdista putkesta tullessa. Samaten A:ta saimme putkesta tullessa ja putkivetoisena.

Kepeissä avokulma tuottaa vielä ongelmia mutta ihan hyviä toistoja saimme niihin. A:lle roni on kehittänyt ihan järkyttävän vauhdin. Ekan kerran putkesta tullessa tömäytti ylöstulolle niin vauhdilla että säikähdin. Sen jälkeenkin tuli harjan yli sellaisella loikalla että oikeasti alan miettimään niitä juoksukontakteja A:lle. Jokatapauksessa, se edelleen osaa stopin jos autan vähän liikkeellä sitä. Putkivetoisena kyllä helposti varastaa. Eli ei ne kontaktit nyt niin pilalla ole. Kepitkin onnistui nyt hyvin putkesta vauhdilla.

Bradin kanssa otimme sit putkea eri kulmista ja se selkeästi alkaa homman hiffaamaan. Ei enää ongelmia luopua palkasta ja irtoaa putkelle. Nyt aletaan bradinkin kanssa sit oikeasti treenaamaan, kuhan saadaan toisesta kontista hypytkin ulos. A:lla kävimme tutustelemassa. Syksyllä jäimme siihen että harjan yli tuleminen oli vaikeaa. Tänäänkin se oli vaikeaa mutta ekan kerran sen ylitettyään siinä ei enää mitään ollut. Mutta kaikkein parasta oli tuo palkasta luopuminen, nyt ollaan asian ytimessä.

Huomenna loppuu ilmo okk:lle mut taidan vielä ne skipata, tulee niitä kisoja. Kemiin jos laittaisi tähtäimen.


1 kommentti: