perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kesäkausi jee!

Avattiin kesäkausi kentällä keskiviikkona, kenttä on jo hyvässä treenikunnossa ja aksatkin aloitetaan varmaan pääsiäisen aikana. Ronille ja bradille otin iha perustreeniä kun taas uusi paikka. Mielentilat pitää ajaa kohdalleen taas ulos että keskittyminen pitää. Bradi oli ihan kohtuullisessa mielentilassa mutta nokka meinasi käydä silläkin. Ronilla kävi nokka ja pää pyöri mutta lopuksi sekin alkoi keskittymään. Sekin on aika hyvin alkaanut häiriöistä aktivoitumaan leluun.

Aksakisoihin tekis mieli mutta viime vuonna hyvin rikotut kontaktit kaipaisi vahvistusta kun stopista ei ole enää tietoakaan. Ehtiiköhän 2 viikossa korjata niitä kisakuntoon. Puolustukseksi voi kuitenkin lukea ettei roni ole yhtäkään kertaa jättänyt kontakteja ottamatta. Keppejä pitäisi myös vahvistaa. Eli keppi-kontakti rälläystä luvassa.

Bradin jalka on nyt viimein taas terve. Vielä näkee missä haava oli mutta pinnat on hyvin parantuneet eikä se ole aikoihin sitä aristanut. Nyt alkaa sitten treenaaminen ja sormet ristissä toivon että pysyisi ehyenä, mut ton kahelin kanssa sitä ei voi tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti