maanantai 7. huhtikuuta 2014

Lyhyesti treeneistä

Töissä hiljaista, teenpä sit lyhkäsen treenipäivityksen, valitan puhelimella tulevia näppäin virheitä. Eilen kävimme hallilla tottistelemassa. Ronille oli kokeenjälkeinen palauttelu, eli perushelppoa treeniä. Roni tekee nykyidin niin makeaa, vahvaa työtä että nyt alamme olla sillä alueella että alamme treenaamaan. Bradikin oli mukana lievästä tassuvammasta huolimatta. Hektistä ohjaajalta ja koiralta, toinen pätkä oli jo parempi. Paranee se koko ajan. Nyt olen alkanut saada purettua jonkun jutun mikä aiheuttaa epävarmuutta. Toisella pätkällä lelun mälväys väheni ja tekemiseen löytyi ryhtiä, nyt sekin alkoi näyttämään jo paremmalta. Bradivaatii vaan tiukemman asenteen, selkeätjämäkät käskyt ja erittäin rauhallisen ja mustavalkoisrn ohjaajan.

Agia tekis mieli treenata mut ei pääse vielä kentälle. Kotipihalle ajattelin tehdä mini A:n jotta päästää vahvistamaan keppejä ja kontakteja. Seminaarin myötä vahvistui ajatus että meidän pitää päästä etenemään suoraviivaisesta ykkösluokasta sopivampiin, vähän haastavampiin ratoihin. Mun rytmitys on paljon parempi kun radalla riittää puuhaa takaakiertojen jne kanssa. Kisoihin siis pitäisi päästä.

Yhdestä pentuilmoituksesta tuli mieleen kokeilla kuinka bortsun saa äkkinäisestä näyttämään hurjalta suojelubortsulta, tästä ehkä myöhemmin lisää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti