keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Matalaliitoa ja tavoitteita

Tänään taas oli agility treenit. Piirroksia en jaksa tehdä mutta harjoittelimme erilaisia kuvioita johon kuului persjättöjä, valsseja ja eteenmenoa. Ja tuntui hyvältä, ehkä vaikutti se ettei enää ole flunssaa päällä. Ajatus oli mukana, ajoitukset, rytmitys, sijoittuminen ja ohjaukset oli aika kunnossa. Alan oppia ja se tuntuu kivalta. Jos joku menee vikaan, alan huomaamaan itsekin mikä. Pusken koiran esteen ohi tai ajoitus tms pielessä. On se vaan tarkka ohjattava, lukee kenkiä, sormia, hartioita ja kaikkea. Saan sen helposti puskettua tai vedettyä ohi esteestä. Tämä on toisaalta hyvä, sen saa ohjattua tarkasti eikä helposti karkaa väärälle esteelle, mutta toisaalta saa olla hyvin tarkkana että ohjaan sen juuri oikein. Tuo kääntää itsensä uskomattomalla matkalla jos sikseen tulee. Tämä saattaa tuottaa ongelmia paineen alla kisoissa, mutta kunhan saan pidettyä itseni rauhallisena enkä kiirehdi liikaa niin kyllä se onnistuu. Perusjutut nähdäkseni alkaa olla jossain kunnossa. Nyt kaikki esteet tutuiksi, kepit kuntoon, paljon toistoja varmuuden luomiseksi ja kesällä sinne kisoihin.

Kisoista tulikin mieleen, laittelin ensi kauden tavoitteita jo ylös. Ja kovat tavoitteet tulikin. Remun kanssa tavoitteet on nollissa, mennään päivä kerrallaan mutta hyvältä ei näytä. Ronin kanssa lyötiinkin rimaa ylös. Julkaisen nyt ne jotten pääsisi luistamaan niistä niin helposti. Listasin ne myös siinä järjestyksessä kuin ne on mielestäni mahdollisia.

Tavoitteet vuodelle 2013:
-Tokossa TK1 ja TK2
-BH
-Agissa kakkosiin
-Hausta ykköstulos alokkaassa
-Säännöllisesti paimennusta, jos vaikka syksyllä jopa kisoihin

Iloinen joulumalli.

Tavoitteisiin päästäkseni on keväälle suunniteltu pari hyvää kouluttajaa hakuun ja tottikseen. Ja agilityssä käyn varmaan jonkin kurssin vielä. Nyt menemme näillä kahdella ohjatulla vuorolla viikossa, omatoimi treenillä ja ehkä alamme taas vuokraamaan kaveriporukalla jotain hallia kerran viikkoon.

4 kommenttia:

 1. Apua, auttakaa minua pientä koiraa tässä isännän jouluinnossa! Minä olen suuri hakukoira, enkä mikään myssymalli.
  PS. Itse en edes yritä mitään joulukorttikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkei tämäkään tuossa illan hämyssä ollut niin hyvä idea ja taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi.

   Poista
 2. Hyvän kuuloiset tavoitteet! :o) Missä aiot näillä leveysasteilla toteuttaa säännöllisen paimentamisen?? Vai käytkö siis ajelemassa huippujen opissa ympäri Suomea?

  VastaaPoista