maanantai 4. helmikuuta 2013

Viime aikojen tapahtumia.

Joo, ollaan treenattu entiseen malliin. Keskiviikon ageissa otettiin kontaktit radalle. A:n ylös meno petti heti. Katsotaan miten alan tuota vahvistamaan. Puomille menoon tuli vauhtia, josta puomi otti jonkinlaisen resonanssin ja roni lakosi puomille. Säikähti aivan hirveästi ja stoppas täysin. No sain sen menemään pari kertaa ryömimällä läpi senkin jälkeen mutta tulee vielä pitkä tie.

Perjantain tokoissa oli kokeenomaiset. Roni pärjäsi hyvin lämmittelyssä mutta kun kehään marssimme niin kaikki meni päin P:tä. Seuraaminen hajosi, käännökset ihan mitä sattuu jne. en jaksa edes luetella. Kai mää muutun heti kun joku katsoo ja liikkuroi, roni ottaa siitä painetta ja alkaa laamailu mitä kitketty pois keväästä asti.

Noo, positiivistakin, remu kävi karhu testissä. Ukko ois jätetty karhun ruuaksi mutta itteään puolusti ja oli rohkea. Kommentti testaajalta, järkevä, varma ja tasapainoinen suoritus. Koiralla toimintakykyä ja terävyyttä löytyy. Mutta tiesinhän minä sen.

Sitten se kaikista positiivisin. Kävimme mutkan Espoossa. 1250km ja 32h, mutta kyllä kannatti. Kävimme katsomassa pentuja joista yksi voi olla kohta meidän. Jotenkin vain kaikki tuntuu natsaavan. Kyllä voi löytyä jo vauhtia 3,5 viikkoisista. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti