perjantai 1. marraskuuta 2013

Hälyä

Kävimpä tuossa halloweenin ja perjantai illan kunniaksi rämpimässä metsässä 4h. Annoin nimittäin hälyryhmään suunnistusnäytön. Hälyryhmään pääseminen vaatii VaPePan etsintäkurssin, EA1 ja riittävät viestintä- ja suunnistustaidot. EA1 menen suorittamaan parin viikon päästä, nyt on yksi suunnistus ja viestintä näyttö annettu ja kolmen viikon päästä menen vissiin antamaan toisen suunnistusnäytön. Eli saatan jo tänä vuonna päästä hälyryhmään henkilöjäsenenä.

Henkilöjäsenenä sen vuoksi kun ei ole koiraa, remun kanssa sinne tähdättiin mutta sen terveys petti. Roni, vaikka nyt onkin lukot auennut niin en usko siitä hälykoiraksi olevan. Tietty asenne vaan puuttuu. Bradissa on nyt toivo. Mun mielestä sinne on turha mennä jos koiran motivaatio ja asenne ei ole kunnossa. koiran on haluttava löytää maalimies vielä kolmen tunnin rämpimisen jälkeenkin.

No ronin kanssa jatketaan hyvin auenneella linjalla. Olen rakennellut seuralle pk-esteet ja roni on ne jo korkannutkin. Työmotivaatio on korkealla ja minunkin motivaatio nousee samassa suhteessa. Paljon on vielä töitä mutta nyt näytetään olevan oikealla tiellä.

Bradin kanssa jatketaan rauhallisella linjalla. Nyt olemme varovasti lisänneet liikuntaa ja se nauttiikin sydämensä kyllyydestä vapaudestaan. Pikkuhiljaa aletaan taas palaamaan treenaamisen pariinkin. Tuo luonne on vain niin mahtava, tekee, tekee ja tekee mutta kuppi ei mene nurin. Oikein kädet syyhyää päästä viemään sitä hakumetsässä eteenpäin. Pojalla on asenne ja moottori kohdallaan ja sen näkee silmistä. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti