perjantai 29. marraskuuta 2013

Virheitä saa tehdä, mutta vain tyhmä toistaa niitä.

Joo, saadun palautteen pohjalta tein päätöksen. Ronin kontaktit tehdään uusiksi. Olenhan mä sen tiennyt, en ole ongelmaa ottanut vain tosissaan. A:lla stoppi pitää, puomilla valuu läpi ja keinulla sitä ei ole. Hyvä herätys oikeastaan oli eilen saatu kommentti: hirveästi mietin tottiksessa mielentiloja, oikeiden hetkien vahvistamista. Sitten aksassa koira tulee kontaktille hiipien, tietämättä tarkkaa kriteeriä ja vapautetaankin eri aikaan eri päivinä, pahimmillaan samassa treenissä.

Nyt tavoitteena siis stoppi joka kuuluu esteen suorittamiseen, sillä yhdellä ainoalla este käskyllä ja vauhti hidastuu vasta stoppiin, ei himmailuun alastuloilla. Projekti aloitetaan heti kisojen jälkeen, ennen sitä en niihin puutu, roni kuitenkin ne kontaktit ottaa eikä ole ikinä niitä rikkonut.

3 kommenttia:

  1. Onnea ja menestystä kontaktitreeneihin! Ihailtavaa, että jaksat alkaa opettaa ne uusiksi, kun et ole tyytyväinen nykytilanteeseen. Pidemmän päälle se on varmasti hyvä ratkaisu, vaikka voikin viedä nyt paljon aikaa :)

    VastaaPoista
  2. En usko sen olevan pitkä tie. Pohjat on olemassa, paikka ei vain ole koiralle selvä. Eli lähinnä vanhan vahvistusta vähän uusilla elementeillä.

    VastaaPoista