torstai 22. maaliskuuta 2012

Blaah blaa.

Teen itseäni varten kirjoituksen, mukana myös aiemmista kirjoituksista unohtuneita asioita.

Tänään kävimme ihan isolla kirkolla asti, eli Oulun keskustassa ronin kanssa kävelemässä. Ihmettelyn aiheita oli paljon ja kaikki pylväät yms piti nuuskia erittäin tarkasti. Yleisellä paikalla tuon kanssa on suht helppo mennä. Kyllähän se tahtoo vielä sinkoilla mutta vetää se ei osaa, tai ei vain halua. Remmikäytöksen opettaminen on ollut kyllä helppoa. Se ei tykkää yhtään yleensäkään remmistä ja vielä vähemmän vetämisestä, löysää heti jos vetää remmin tiukalle. Olen tietysti pennusta asti vahvistanutkin että matka ei jatku jos remmi on tiukalla. Muutamaa vastaantulijaa olisi halunnut tervehtiä mutta sekin on jo kohtuullista ja loppumatka käveltiinkin niitä huomioimatta, tai pää voi kääntyä muttei yritä niiden luo. Nappasin myös kuvan kotimatkasta, aika paljon on tullut muutosta siitä täyttä kurkkua huutavasta pennelistä minkä syksyllä kotiin hain.Huomion arvoinen seikka mikä on aiemmin unohtunut. Olemme käyneet muutamaan otteeseen ampumaradan ympäristössä ulkoilemassa eikä roni ole huomioinut pauketta ollenkaan. Ihan kuin se ei kuulisikaan, ei tietenkään olla ihan vieressä oltu mutta luulen että haulikon pamaus vastaa 6mm kauempaakin, omasta mielestä pauke on ainakin ollut aikamoinen. Mutta sellaisen 40m päässä olemme olleet haulikkoampujista. Hyvältä näyttää tämänosalta.

Sitten jaksan aina vain ihailla tuon jaksamista. Se saattaa olla täydessä unessa, olen lähdössä pihalle ja ulos syöksyessään suoraan pallon kimppuun ja sitten mennään pihaa ympäri. Se niinkuin muuttuu sekunnissa nukkuvasta vauhtihirmuksi. :D Ja se juoksisi vaikka koko päivän. Silti kun se on toimettomana se ei suuremmin tee tuhojaan. Korkeintaan teurastaa lelujaan mitä onkin ostettu kirpparilta lisää.

Ja murkkuikä on varmaan (toivottavasti) pahimmillaan, nyt alkaa jo nartut kiinnostamaan siinä määrin että saa tosissaan vahtia. Treenaaminen on nyt siinä pisteessä että malttia aletaan hakemaan. Jos esimerkiksi vedän henkeä ennenkuin palkkaan perusasennosta, on se ehtinyt tarjota jo maahanmenoa ja pyörimistä. Maltti, odottaminen ja paikoillaan olo on teema nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti