keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Treenejä ja treenejä

Olen paljon lueskellut foorumeita ja toisten blogeja. Tuntuu että monet treenaavat joka päivä. Tunnen itseni laiskaksi treenaajaksi. Me ei treenata joka päivä, korkeintaan joka toinen. Aloin asiaa miettimään, meidän treenaaminen on enemmän arkipäiväistä, leikkihetkiä jossa välissä muutama perusasento tms. Ruokakupille maahan meno, lenkillä oksan pätkällä taas pari perusasentoa. Ohikulkiessa sieppaan lattialta lelun ja taas sama juttu. Takapihalle koirat pääsee tunnin parin välein, sinnekään ei ovesta pääse ilman jotain temppua, vähintään pitää odottaa rauhassa ja mennään yksitellen. Pihalla halko kainaloon ja vähän seuraamista.

Kyllähän asia tullee muuttumaan kunhan lumet sulaa. Tämän talven hallivuoroista myöhästyin. Ensi talveksi olen hereillä. Kunhan kesä tulee, meillä on täysin varusteltu harjoituskenttä 300m päässä. Sinne pääsee 17e vuosimaksulla milloin itselle sopii. Jo syksyllä kävimme lähes joka lenkillä siellä tutustumassa ronin kanssa. Talkoisiinhan pitää tietenkin välillä osallistua mutta se on pieni juttu hyödyn rinnalla.

Mutta olen minä tyytyväinen edistymiseemme. On se roni kuitenkin aika helppo, omine vaikeuksineen. Ja kunhan pääsemme "treenaamaan" kunnolla, ei tiedä mitä tulee. :)

Nii, sainhan vähän videotakin.


2 kommenttia: