perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ötököitä

Jaahans, kesä ja ötökät ovat tulleet. Ja hyttysiähän meillä riittää. Järkkärin sain viimein ostettua, vielä olen räpsinyt kuvia ihan automaattiasetuksilla, mutta pitää alkaa tutustumaan noihin toimintoihin.

 Maanantailta peruuntui haut/jäljet, keskiviikolta peruuntui agility mutta torstaina kävimme tokoilemassa. Pientä haahuilua oli ilmassa, vaikka kaksistaan on mennyt hyvin. Alkoin miettimään että josko mun käytös ohjatuissa paineistaa tuota? Mää tiedän etten ole niin vapautunut kun minua katsellaan. No ihan semi hyvin ne kuiten menivät. Leikkiä, siinä sivussa lyhyttä seuruuta, pysäytystä ja loppuun luoksetulo, mikä oli taas hitaanlainen. Kerran meinasi innostua vieressä ruutuun juoksevasta labbiksesta, mutta yhdellä käskyllä pysyi luona. Vieraitten huomio on edelleen sellainen asia että selälleen pitää heittäytyä ja mahasta rapsuttaa. Remunkin kanssa otin vähän tottista tunnin jälkeen.

Tänään kävimme agiliitämässä ihan omalla porukalla, remu kuiten jätettiin kotiin. Tein radan pätkän joka mallinsi yhtä möllien ongelma kohtaa, eikä siinä ollutkaan mitään ongelmaa kun pääsi ajatuksen kanssa sen tekemään. Lapsetkin vähän kokeilivat ohjata, roni oli vähän ihmeissään mutta sai ne sen hyppäämään esteen ja menemään putkeen. Toimin huimalla kokemuksellani myös Minnan ja mintun kouluttajana, nekin ottivat pätkissä tuota radan pätkää ja hyvin meni, mintussa olisi ainesta. Hyvin yhteistyökykyinen ja ahne koira. :D

Huomenna lähemmä kylästelemään keminmaalle ja siitä menemme Tornion raunioille. Siitä mahdollisesti kuvia ja raporttia sitten huomen illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti