perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lepoa

Koirat ovat olleet nyt viikon päivät häkissä, naapurin mukaan ihan hiljaa paitsi jos liikettä pihalla. Väsyttävää tuo  häkissä oleminen tuntuu olevan, iltaisin koirat ihan väsyneitä.

Keskiviikkona oli agiliidot. Tehtiin pätkissä rataa missä erilaisia ohjauksia. Ihan ok meni, vähät toistot näkyvät vain epävarmuutena ohjauksissa ja toteutuksessa. Esteen kierto meinasi vastustaa vaikka ollut suht varma meillä. Oikean puolen vahvistaminen tuntuu heti toimivan ja tasoittavan menoa. Opetin oikee käskyllä ronit tulemaan selän takaa oikealle puolelle maahan, oppi sen yhdessä päivässä. Vähän unessa koira oli, johtuen vissiin väsymyksestä. Mutta motivaatio koiralla nousee. Tarjoaa seuraamista agiradallakin oma-aloitteisesti siirtymissä radalla. Ei houkuttelua, ei painostamista ja silmissä sellainen mitä tehdään ilme. Ja se kuuntelee, ei edelleenkään karkaa radalla suorittamaan esteitä, korkeintaan jos ohjaaja on myöhässä, saattaa seuraavan esteen hakea.

Omasta ja koiran väsymyksestä johtuen skippasin torstain treenit ja pidimme lepopäivän. Mun jalat oli ihan jumissa eikä roninkaan vireystila ole tällä viikolla ollut parhaimmillaan. Torstaina olisi ollut haku- ja tokotreenit. Tästä lisääntyneestä liikkumisesta johtuen pitäisi omaan lihashuoltoon kiinnittää enemmän huomiota. Turha se on alkaa venyttelemään sitten kun jalat ovat jo puupökkelöt.

Remu on viettänyt kotikoiran elämää.

Muoks. Ja ronin leikkiminen alkaa vapautumaan, tarjosi lelua meidän agiohjaajalle, niin se vaan kehittyy. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti