keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kesäkausi korkattu

Kesäkauden agitreenit korkattiin tuollaisella radalla. Ideana vissiin oli parin viikon tauon jäljiltä juoksuttaa ryhmäläisistä mehut pois.


Alkuradasta ei sen isompaa analyysia, kuin että taisi viikonloppu vielä painaa kun olin niin paljon edellä ronia. Teimme huomion ettei minun kannata liian kauas vedätää tai vauhti hidastuu vaan, taas jouduin odottelemaan koiraa. Ongelmat alkoi sitten 11 esteellä. Jarru ei toiminut ja sehän pinkaisi ohi 12 esteestä. No vaihdettiin vasta oppimaani jaakotuksen josta on muodostumassa suosikkini, sikseen hyvin koiran saa sillä käännettyä ja minä itse pysyn radalla. Sekin kyllä nyt valui aika leveäksi ja otettiin muutama harjoitus että otan koiran käteen (leluun) kiinni 11 esteen jälkeen. Ja ei, koira jatkoi 12 esteelle välittämättä lelusta. Tehokuuri "tähän" käskylle, että oikeasti saan koiran kiinni tarvittaessa. Takaaleikkaus 13 joka on tämänhetkinen suosikkini, ääröttämän käytännöllinen nopean koiran ja hitaan ohjaajan yhdistelmässä. Sekin tosin oli vähän myöhässä ja kääntyminen valui leveäksi.

Toinen harjoitus oli tuon näköinen.


Harjoituksen ideana oli saada koira irtoamaan 4 esteelle että itse ehtii valssaamaan 5 esteen taakse ja sulkemaan putken pään. No eihän tämmöinen ronille toiminut, kuten ei toisellekaan bortsulle aiemmin vaan se tuli ohi 5 hypystä. Vaihdoimme suunnitelmaksi jonkun puolivalssisylkkärin tms. 5-6 väliin. Ja ai että tuli nätisti 5 hypyn. Ihan pienellä käden liikkeellä vartalon läheltä. tuo koira toimii kuin ajatus.

Into on päällä joten taidankin lähteä treenaamaan pihalle irtoamista, jaakotusta ja haltuun ottoa. 30.5 olisi epikset johon yritän päästä ja 6.6 startataan seuraavan kerran virallisissa, nyt tosissaan nollajahdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti