lauantai 11. toukokuuta 2013

Kisakuulumisia

Laitanpa tuoreeltaan päivitystä. Kävimme siis korkkaamassa OKK:n kisoissa agiuramme. En muista tuomarin nimeä, joku mies se oli. Radat oli ihan meneviä, eka vähän liiankin. En jaksa tähän väliin piirrellä noita.

Mutta eka radalta tuli kielto puomille, se ei ole mitenkään mieluinen este vaikka koira on sen ihan tuollaisella ohjauksella suorittanut. Kielto puomille siis, muuten rata meni hyvin, kepeillekin irtosi hienosti mutta putkijarru unohtui yhdessä käännöksessä loppusuoralle. En alkanut enää sen kanssa värkkäämään ja jätimme yhden hypyn suorittamatta ja siitä HYL. Oltaisiin selvitty 10 tai jopa 5 virhepisteellä, mutta nollia siellä ollaan metsästämässä.

Toisella radalla oli jo vähän haastettakin, useita vaihtoehtoisia ohjaustyylejä ja yleisön painostuksesta valitsin väärän. Rata meni hyvin kepeille asti mutta kepeille tein valssin jota en saanut vietyä riittävän kauas. Koira piti ohjata vasemmalla kepeille liian läheltä ja sehän otti hylyn siitä. Kolmannella vasta upposi kepeille. Alkuperäinen suunnitelmani olisi ollut parempi tämän hetkiseen tasoon. No loppuun vielä renkaan välistä että siihen se olisi varmasti kaatunut muutenkin. Ohjaaminen tosin oli jo sellaista puolivillaista. Puomille menon otin tarkasti ja se onnistuikin taas.

Mutta kaikenkaikkiaan hyvät radat, hylyistä huolimatta. Lähtötilanteessa jännitti kun roni alkaa olla sellainen nato-ohjus. Vetää kuin höyryveturi radalle. Poika siis kuumuu jo hirveesti lähdössä, ei tartte sytytellä. Mutta paikoillaan pysyy ja korvat pysyy auki. Minä muistin hyvin radat ja suunnitelmani menivät kohdilleen. Sijoittuminen ja rytmitys radalla onnistui hyvin. Hyvillä mielin jatkamaan treenejä, kuulemma tätä toista rataa treenataan ensiviikolla. Ja katselemaan kisakalenteria että mihin seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti