torstai 4. lokakuuta 2012

Möllitokot vol. 2

Tänään oli seuran sisäiset möllitokot, eli meidän toiset möllit ikinä. Pisteitä en tarkkaan muista mutta yritän olla valehtelematta liikaa, mutta hyvin ne meni osaamistasoomme ja kokonaisten liikeiden harjoitteluun nähden. Viereisellä kentällä oli agit vielä hyvänä häiriönä jonka vuoksi paikkamakuut jätettiin viimeiseksi agien loppumista odotellessa. Yritän selostaa mahdollisimman tarkkaan, mitä muistan, paikalla olijat voi korjata tarvittaessa.

Seuraaminen kytkettynä.

Seurasi kohtuullisesti, oikealle käännäksessä irtaantui, täyskäännöksen tein oikealle jossa irtaantui ja herpaantui agikentän suuntaan. Arvostelu 10, mun mielipide 8.

Liikkeestä maahan meno.

Ei huomautettavaa, muistaakseni 10, ei tainnut edes väistää.

Luoksetulo

Alussa vaikeiksia saada istumaan, valui maahan mutta onnistui. Pari metriä ennen minua hidasti, vähän korjasi itse eteentuloa, siirtyi hienosti sivulle mutta etutassu jäi mun jalkojen väliin. Tämä oli 8 tai 9

Seuraaminen vapaana

Nyt alkoi agikentän tapahtumat jo enemmän kiinnostaa. Pientä seilaamista sivusuunnassa, väljyyttä käännöksissä kun ei aivan skarppina, löi maahan kesken suoran (taisin katsoa sitä siinä vaiheessa), toinen täyskäännös meni aika täydellisesti, toisessa ei ollut mukana. Arvostelusta en ihan varma mutta olisiko ollut 8?

Hyppy

Muuten hyvä mutta painui kaksoiskäskyllä maahan.

Kokonaisvaikutelma 9 kai

Tuomari, joka on myös meidän kouluttaja sanoi että parasta ronia mitä se on nähnyt.

Luoksepäästävyydessä kiemurteli, mutta suunnilleen pysyi paikoillaan, ihmisrakas koira ja tuttu kopeloija on paha.

Paikkamakuu

Tässä vaiheessa hemaiseva aussi neiti sekoitti nuoren uroksen, piippasi, kuolasi eikä mikään kiinnostanut. Hirveä työ saada perusasentoon, kaksoiskäskyllä maahan. Minuutin kohdalla alkoi olla levoton ja haisteli nartun suuntaan, alaleuka väppäsi ja kuola valui. Lähdin vahvistamaan paikallaoloa ja välipalkkaamaan mutta nousi vastaan. Palautin takas muttei rauhoittunut joten katsoin parhaimmaksi mennä ennenkuin lähtee.

Kokonaisuutena hyvä, tuo lopun paikkamakuu hässäkkä latisti vähän. Liikkeet meni tasoomme nähden ehkä yläkanttiinkin, kun emme kaikkea ole edes harjoitelleet valmiina liikkeinä. Mutta tämä antoi intoa jatkaa treenaamista, oikealla tiellä olemme. Tuo narttuhomma menee vain yli. En tiedä onko ne nuo nuoren koiran hormoonit vai mutta jos ei tarvi olla edes juoksuja ja tuo menee ihan transsiin. En tiedä mitä tekisin, olen alkanut miettimään kastraatiota mutta pitää vielä miettiä. Onkohan kenelläkään ollut tälläistä pahaa aikaa joka olisi mennyt ohi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti