torstai 7. maaliskuuta 2013

PentupEntupeNtupenTupentU

Eilen hain pennun kotiin, pentu on nimeltään Peatdigger Brad. Hain Bradin tuolta etelästä, sen syntymäkoti on Espoossa. Jouduimme odottelemaan pari tuntia lentoa Helsinki-Vantaan kentällä. Kenttä oli äkkiä katsottu. Pieni poika oli niin reipas. Vieraat ihmiset olisi kivoja, ohi jyrräävät kärryt, rullakot, siivouskoneet jne. Ei olleet yhtään pelottavia. Kävelimme myös monenlaisia alustoja, ritilöitä, kumiritilämattoja, kävelimme liukuovista, sylissä liukuportaista jne. Kyllä oli paljon kaikenlaista mutta mitä teki brad? Se yritti ensin teurastaa lentoaseman penkin ennenkuin nukahti penkin alle. Turvatarkastukset ja muut menivät hienosti sylissä, laitoin bradit lentoboksiin vasta juuri ennen lentoa. sitä se protestoi 5-10min kunnes rauhoittui ja oli aivan hiljaa koko lennon.

Kotiin päästessä oli Oulussa aivan hirveä lumimyrsky joten suunnittelemani koirien toisilleen esittely lyheni lyhyeksi tutustumiseksi pihalla ennen sisälle menoa. Remu otti pennun hienosti vastaan, se ei paljon alku tutustumisen jälkeen noteeraa näitä. Pari kertaa murahti kun pentu kävi härppimässä lepäämässä olevaa remua ja sen jälkeen brad on hienosti antanut olla remut rauhassa. Ronihan oli juuri kuin ajattelinkin, vau mää sain uuden leikkikaverin. Sitä pitää korkeintaan vahtia ettei innostu liikaa pienen kanssa. Mutta leikkisetä aloitti hommansa hyvin ja brad selkeästi tykkää ronista. Minttu on myös vähän leikkinyt pennun kanssa mutta suurimmaksi osaksi yrittää vältellä.

Alle vuorokauden perusteella ei kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä voi ehkä tehdä. Mutta onhan tuo kakara aivan älyttömän reipas, rohkea, vilkas, taistelutahtoinen ja tempperamenttinen. Ensivaikutelma on todella hyvä. Ensimmäinen yökin meni todella hyvin, ei yhtään itkua.
2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea uudesta pennusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jospa se sinunkin pentukuumeesi paranee tulevista kuvista ja päivityksistä ;)

      Poista