torstai 28. maaliskuuta 2013

Ronin kanssa aksaa

Laatuaikaa ronin kanssa kahdestaan, kävimme eilen aksaamassa. Kouluttaja ei ollut paikalla mutta saimme tuollaisen harjoitteen.


Tuttu pätkä, vähän sovellettuna. Ideana oli harjoitella 3. esteelle takaakiertoa. Ensin kokeilin että koira kiertää 3. esteen tuolta ykkösen puolelta hypyn jälkeen. Itse olin kakkosen puolella, koiran ja esteen välissä. Muutaman kerran hyppäsi takaisin saman esteen mutta alkoi se sitten onnistua. Pirun tarkka tuo on. Tälläkin kai on joku nimi. :P Yhtään ei kestä päälle juosta tai jättää tekemättä, eikä liian aikaisin seuraavalle kun hyppää takaisin saman esteen. Rytmitys on todella tärkeää tuollaisissa. Teimme tätä myös peilikuvana jotta roni ei opi rataa. Toisena kokeilin kääntää jollakin puolivalssilla koiran 3. esteeltä takaisin itseni ja esteen väliin. Tämä onnistuu kyllä mutta se vain tuntuu niin hitaalta. Mutta ahtaissa paikoissa ainakin varma tyyli.

Kolmas tyyli oli "varakoutsi Oonan" sanoin "joku sellainen millä on nimikin mitä en muista mutta jota käyttää kolmosluokassa vitun nopeiden bortsujen kanssa kisaajat". Eli koira otetaan esteen ja ohjaajan väliin kolmosesteelle ja "vipataan" se  3. hypylle ja jatketaan itse matkaa 4. estettä kohden. No eihän tämmöinen onnistu ronin kanssa, että koira menisi erisuuntaan kuin ohjaaja, ehei. Harjoittelemisen paikka.

Yksittäisenä teimme keppejä putken kautta, ohjareilla tietty, osa vain niin ylhäällä ettei niistä paljon apua enää ole. Rytmi ihan kiva, eka välikin löytyi kivuttomasta. Rengasta teimme myös yksittäin eikä siinäkään ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti