torstai 25. huhtikuuta 2013

Hep ja hep

Tänään aloitettiin sitten ronin rulla- ja risteilytreenit todenteolla. Valjastin  vaimoni maalimieheksi ja lähdimme jo kohta kokonaan sulalle kentällemme. Kävin aiemmin ostamassa swedu-mallin rullia pari lisää. Eli teimme kentällä 3 ja 3 treenit,yhteensä kuusi onnistunutta rullanhaku-näyttö suoritusta. Aika mainio, mukana oli valjaat ja näyttöliinakin, mitkä eivät suorituksia haitanneet yhtään. Mulle on teroitettu liikkumista "keskilinjalla" jo niin paljon että se tuli ihan luonnostaan. Rullat tuli käteen asti ja näytölle lähdöt on vauhdikkaita. Itse en keksinyt mitään moitittavaa. Huomenna sitten uusiksi.

Hienon ilman kunniaksi pakkasin vielä illalla bortsut autoon ja lähdimme esineruutua tekemään kankaalle. Pikku juoksutus ja kuvaussessio ensin ja töihin. Kävelin n. 20x40m ruudun johon sijoitin 4 erilaista palloa ja 2 patukkaa. Otin bradit ensin autosta. Lähdimme kävelemään tuulen alapuolelta sivurajaa ja poikahan nappasi hajun ilmasta. Ja sieltä reipas pikkupoika kiikutti ronin narupallon minulle, mitä se ei ole ikinä nähnytkään. Bradi oli ihan hurmiossa, täällä metsässä on leluja, vähänkö siistiä. Kaikki lelut löytyi ihan täysin hajun perusteella ja kaikki myöskin tulivat jalkojeni juureen asti, käteen se ei sentään niitä vielä tuo.

No jouduin viemään kaikki esineet takaisin metsään kun otin ronit. Pari ekaa nousi mallikkaasti, sen jälkeen alkoi normaali tökkiminen. Koira katsoo pallo suussa minua että onko pakko, mielummin juoksentelisin vain metsän hajujen perässä. Argh, mitähän mää keksin tuohon hommaan. Yritin olla paineistamatta ja leikin kautta sainkin sen tuomaan kaikki, edes vähän lähemmäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti