maanantai 15. huhtikuuta 2013

Voihan juoksut

Tajusin juuri että meidän kesän agiryhmässä saa treenata juoksuisen nartun kanssa. Noo, onneksi meillä ei ole kuin 5 narttua ryhmässä. Eli sen vuoksi ettei nartun omistajan tarttisi pitää 4 viikon taukoa, voi pahimmassa tapauksessa olla meiltä 20vk treenit pilalla, reilua. Joo, kolmosissa saa kisata jo juoksuisella, mutta me ei kisata vielä edes ykkösissä ja totuttaminen juoksunarttuihin olisi edessä vasta myöhemmin. Mää en voi ymmärtää tuota asiaa. Mun mielestä se vaan juoksunartun kanssa jäädään kotiin ja tämä tiedostetaan kun otetaan narttukoira. Tämäkin on syy miksi mulla on uroksia. Toivoa vain voi että ronin agilityvietti on kovempi kuin vähäpätöinen sukupuolivietti.

4 kommenttia:

 1. Tätä samaa mietin itekin, kun noita sääntöjä aloin tarkemmin katseleen. Nalan kanssa en juoksussa varsinkaan ulkokentille edes lähde treenaamaan, se on sen verran ärhäkkä ja toisaalta laiska, että saa juoksujen ajan lekotella ihan siellä sohvan nurkassa hoitopaikassa.

  Ainakin jos juoksunartun kanssa treeneihin tulee, niin koiran pitää visusti olla siellä autossa silloin, kun ei ole rataa suorittamassa. Sekin on vähän inhottavaa, jos siellä on juoksuisen nartun pissoja pitkin kentän reunustoja. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuten ronille, sille riittää joskus juoksutonkin narttu siihen häiriöksi.

   Poista
  2. No sepä se. Meillä nyt ei Nalaa reeneihin vois juoksusena ottaa senkään takia, että hulluksihan Nemo tulis samassa takakontissa sen kanssa.

   Jos noissa säännöissä halutaan pysyä, niin se on kyllä ehdoton ei, että tärppinartun kanssa sais treenata. Nimenomaan narttu ilman juoksujakin voi olla häiriö niin entä sitten tärppinarttu.

   Poista
  3. Saapa nähdä miten treenit alkaa luistamaan. Satunnaisesti halleilla on selkeästi ollut aiemmin joku juoksunarttu, kuten sunnuntaina. Tietty kohta hallissa oli jossa nokka menee maahan ja tekeminen loppuu.

   Poista