tiistai 15. lokakuuta 2013

Väsynyttä

Mulla on kohta 2v takana toimintaa yhdistyksen hallituksessa. Työmäärä ei mitenkään järkyttävä ole mutta kyllä se on ihmeen raskasta, henkisesti. En ymmärrä kuinka lapsellisia ja katkeria aikuiset ihmiset voivat toisilleen olla. No, olen ilmoittanut että en ole käytettävissä enää seuraavalle kaudelle. Sen jälkeen keskityn ainoastaan treenaamaan ja maksamaan jäsenmaksut. Talkoilla tietenkin aion mahdollisuuksien mukaan mutta enköhän ole panokseni antanut tältä erää yhdistyksen pyörittämiseen.

Toipilas näyttäisi toipuvan hyvin. Liikkuu normaalisti ja virtaa piisaisi. Sisälläkin joutuu pitämään häkissä tai hihnassa, illalla kun alkaa olla väsyneempi niin pidettiin jo vapaanakin. Mutta on tää aika raskasta. Siirrellä häkkiä paikasta toiseen. Purkaa kaikki energiat ilman liikuntaa. Mutta jospa siitä vielä hyvä tulisi.



Ronin kanssa kävimme viime viikolla aksaamassa. Ei löytynyt oikein oikeaa tunnetta ja mekin olemme elelleet hiljaiseloa. Vähän kiinnostaisi käydä tälle vuotta vielä pari starttia ottamassa mutta saapa nähdä. Tällä mielentilalla se on turhaa. Ehkä jos saisi pari helppoa ykkösluokan treeniä alle ja itseluottamusta ylös viimeaikaisten vääntöjen jälkeen. Mutta sääennusteen mukaan ulkokausi loppuu nyt. Lunta ja pakkasta. Sinne se kesä meni mutta tykkään mää talvestakin. Hallikausi kun alkaa viimeistään loka-marraskuun vaihteesta niin aktivoidutaan kunnolla. Ilmosin meidät tokoryhmäänkin jos taas alkaisimme vähän panostamaan tuohon tottelevaisuus puoleenkin. Väsyneet on tunnelmat, kaikin puolin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti