sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Arkitottista.

Tänään alkoi ronin kanssa arkitottiskurssi, meinasin ihan unohtaa että sellaisellekin olen ilmoittautunut, onneksi ne laittoi muistutus viestin sieltä. Ilmoittauduin kurssille ihan sitä silmällä pitäen, että pääsemme harjoittelemaan ihan perusjuttuja häiriöön. Tänään aloitettiin ihan kontaktiharjoituksilla, seuraamisella, ohituksilla ja luoksetuloilla. Nämähän onnistui ihan ok,. Namipalkkakin toimi ihan ok. Namilla vire jää vain niin vähäiseksi että tuo on turhan herkkähäiriöille, siitä tuo ihan ok. Mietin vaan kun tuo on taas siellä hevosmaneesissa ja siellä on sitä, ah niin ihanaa hevosenpaskaa. Pitäisi vissiin kerätä sitä taskuun palkaksi. Hyvää lämmittelyä tuo kuiten on tulevaa toko kurssia varten. Kokonaisuutena ihan hyvä, vaikka vähän haahuilua namipalkalla, luoksetulossa otin lelulla ja siitähän se syttyikin kunnolla.

Eilen kävimme korkkaamassa oman kentän tälle vuodelle. Se oli osittain jo ihan kuiva ja pääsimme tottistelemaan. Vähän vahvisteltiin seisomista ja seuraamista, ei mitään isompaa. Kokeilimme myös agi A:ta, hyvin se poika sinne kiipes ja tuli alaskin, muutaman kerran pysäytin sen kontaktille. Hyvin se näytti idean tajuavan ja jätimme tämän hautumaan siihen kunnes on joku kattomassa meidän hommaa.

Huomenna mennään sitten taas hallille pariksi tunniksi. Jotain ohjauskuvioita vois opetella agilityssa ja tottista myös ottaa.

Lopuksi vähän kuvia viime päiviltä.
2 kommenttia:

 1. Kaikki tottikset ja koiran kanssa puuhastelu on +++. Ei se Roni tiiä, etä se on vain arkitottista!;)
  Nuo rapakuvat niin jeeeee!
  Itekin olen miettiynt ;D sitä hevosenpaskan kuivaamista makupalaksi, mutta siinä on aina se ivermektiinin vaara. Siihen on bortsuja kuollutkin.
  Meillä pyöritään siinä paskassa, ei niinkään syödä. Niin jeeeee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kai sitä paskaa aika paljon kuiten syödä että se on vaarallista? Enpä ole ajatellutkaan asiaa sen tarkemmin, niillähän on yleisesti käytössä tuo ivermektiini. Eihän se tosiaan tiedä millä kurssilla me olemme, mutta yhden käynnin perusteella oli huomattavasti parempaa menoa kuin alkuvuoden kurssilla. Helppo kurssi kun tuttu paikka ja ohjaaja, liikkeet sellaisia mitkä osataan jo aikalailla. Eli ihan lämmittelyä kun tässä kuussa alkaa sitten se mölli/kilpatoko ryhmä. Sekin on kuitenkin sellainen "vapaamuotoinen" ohjattu treeniryhmä jossa pääsee säätämään oman tekemisensä oman tason mukaan. Eikä koko halli mene sitten yhden kaavan mukaan.

   Poista