tiistai 3. huhtikuuta 2012

Roni 8kk

Siitä on nyt reilu puoli vuotta kun haimme pienen marsun kotiin, karvamonsterin kuten siitä sanottiin. :D No ei siitä tullut karvamonsteria vaan just sopivan pitkä ja helppohoitoinen karva, lue ei tarvitse harjata tms.


Periaatteessa kaikki on mennyt hyvin, pieniä ongelmia ollut lähinnä sen vuoksi että remu on opettanut mut turhan kovaksi ja jäykäksi ohjaajaksi, mutta yhteispelimme on alkanut toimia kokoajan paremmin ja paremmin.


Remu on ollut ronin idoli pienestä lähtien. Remu on osoittanut lehmän hermoja pienen riiviön hampaissa.


Lapset ovat olleet aina ronin suosikkeja myös.

 Hieno koira siitä on tulossa, olen hyvin toiveikas tulevaisuuden suhteen. Ja tähän asti se on ollut juuri sitä mitä odotin. Minun ennakkokäsitykseni 5vk ikäisestä pennusta tuntuu osuneen täysin nappiin. Liitän vielä myöhemmin tuoreen poseerauskuvan, ei viitsi nyt tuolta sängyn alta sitä alkaa herättämään. Viimeisimmän mittauksen mukaan roni oli 56cm ja reilu 18kg, mutta siitä taitaa jo pari viikkoa olla aikaa.

Saimme tänään kotiintulo huumassa mahtavaa seuruupätkää, sellasta 20m ja palkka odotti pöydällä. Kuvasinkin muka sen mutta puhelimen kameran asetuksiksi oli jäänyt pienin mahdollinen. Eli filmille tarttui ainoastaan 28s pikselimössöä. :/

2 kommenttia:

  1. Oma koira on se maailman ihanin! Tuolla mentaliteetilla tulee hyvää jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen silti kriittinen ja parannettavaakin löytyisi. :D Ja tykkään minä monista muidenkin koirista.

      Poista