maanantai 7. toukokuuta 2012

Hakujälkeä

Tänään hakutreenit, remulle vaihdoin suunnitelmaa ja teetätin ensimmäisen jäljen tälle keväälle. Jälki oli lyhyt, pari sataa metriä ja vanhensinkin ainoastaan 40min. Kun kyseessä kuiten puoleen vuoteen eka, laitatin pari makkaraakin alkuun. Hyvin nosti jäljen ja lähti vauhdilla ajamaan, makkarat jäivät turhina välille, melkoista haipakkaa meni ja tuore jälki näkyi siinä että kulki välillä molemmin puolin parimetriä sivussa. Tästä kaikesta muistin miksi remulle pitää aina olla vähintään 2h vanha jälki. Noo, hyvä aloitus. Seuraavaan taas ikää ja pituutta lisää. Sitten ne esineet pitäisi alkaa opettaa.

Ronin kanssa käväistiin kentällä tottistelemassa ennen hakuja. Vähän oli liian kovat häiriöt, autoja ja mopoja meni tiellä. Ja kaikista pahin, lapsia liikenteessä. Keskityttiin leikkimiseen ja hyvin se kuulolla oli. Muutama perusasento ja vähän seuruuta, ei mitään hirveää tuossa häiriössä. Harmi ku oli jo kiire hakuihin, alkoi paranemaan loppua kohti. Mut ei se vielä kovempaa häiriötä kestä. Kai mää silti käyn huomenna mölleissä haistelemassa tunnelmaa. Sitten voi kokeneena lähteä torstain mölleihin..

Metässä laitoin 2 maalia kukkulan taakse piiloon, niistä haettiin haju alapuolelta. Heti hajun saadessaan taas terästäytyi. Lähetin suoraan kohti maalia. Maalit sanoivat että nyt se ei ollut enää keskinäistä leikkimistä, missä roni on kuokkimassa vaan leikkivät oikeasti kolmestaan. Roni jopa tarjosi lelua maaleille. Kyl tämä tästä, loppuu se mielistely. ;) Ja sen jälkeen päästään tositoimiin, kun motivaatio alkaa kasvamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti