tiistai 22. toukokuuta 2012

Puuhailua

Ronin kanssa olemme käyneet kentällä vain leikkimässä. Saalisleikkiä, kopittelua yms. Yhtään mitään tottikseen viittaavaa emme ole ottaneet, no sunnuntaina teimme luoksetulonpysäytystä, luokse päästävyyttä ja ohituksia. Se muuten osasi luoksetulon pysäytyksen, käsiavulla mutta kuitenkin olin että oho. Olenhan minä sitä lenkillä pysäytelly mutta että se heti osasi sen luoksariin yhdistää, viisas poika. Huomenna on agility ja sinne menemme kuitenkin, pitää miettiä torstain tokot. Se on tieten sellanen vapaamuotoinen kurssi ja voimme tehdä omia juttujamme, eli jos leikittäisiin häiriössä.

Remu on taas lenkkien jälkeen kipuillut, ei se kestä tunnin lenkkiä ilman lääkettä. Kohta varmaan voisi käyttää uimassa, vaikka on siellä kyllä kylmät vedet vielä. Roni on lenkeillä juossut ku reikä päässä, minun ja remun väliä. Remu haistelee omiaan siellä 50m päässä ja ronin pitää varmistaa että pysymme kasassa. Nyt se on jo reilusti remua edellä vauhdissa.

Operaatio ronin mielentila kentällä näyttäisi taas hyvältä. Lyhyen haahuilun jälkeen kiinnostuu ainoastaan minusta ja leluista. Pitää nyt vain muistaa lyhentää treenejä ja lisätä leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti