perjantai 25. toukokuuta 2012

Poikki

Mää oon ihan poikki. Töissä niin kiirettä ettei tahdo jaksaa. No yritän nyt muistiin laittaa jotain, ostin kyllä canis tempus tms. treenikalenterin, ei ihan joka risausta tarvitse tänne kirjoittaa. Eilen oli sitten LKH:n ensimmäiset ohjatut tokot. Meillä on tuo motivaatio kausi päällä niin ihmeempiä ei tehty. Seuraamista suoraan liikkeeseen, siis lennosta, palkka heti kun oikea paikka. Hienosti meni ja vire todella hyvä. Sitten otettiin pari kertaa hyppy. Pari kertaa tarvitsi vähän apua, 3 kerralla hyppäsi esimerkillisesti ja stoppasi heti käskystä. Lopetimme tokot siihen. Koiran yleisolemus ja vire oli todella hyvä, suurin kiinnostus oli minussa ja odotti milloin aletaan tekemään. Kyllä se tästä.

Tunnin jälkeen jäätiin vielä agiliitämään. Ensin otin ohjauskuvioita, 2 estettä vierekkäin ja välissä pieni rako. Siinä sellaista kahdeksikkoa erilaisilla variaatioilla ja esteen kierroin, alkoi sujumaan ihan kiitettävästi. Mun on pakko saada nuo ohjaukset ja kiinnittymiset kuntoon, alkaa nimittäin nousemaan ronin vauhti tuolla radalla. Käytiin siinä sitten teoriassa kontaktien opetustapoja läpi. Kai se oli joku 2on2off juttu mihin varmaan päädyin. :) Rauhallinen esteen suoritus on kuiten se päämäärä, en halua että se tulevaisuudessa tulee pk A:lta kovin ylhäältä alas. Ja jos joskus kisataan agilityssä, stoppi aalla ei ole mitenkään huono idea että saan vähän aikaa radalla. Keppi tekniikoita käytiin myös läpi, niistä en vielä tiedä.

Remu on ollut taas levolla, ei olla edes pidemmillä lenkeillä käyneet. Joskohan viitsisi viedä uimaan ku ei tuo lenkkeily ole hyvästä... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti